http://www.acorex.net   româna  |  русский  |  english  
 






 
17-03-2011
Vinurile Albastrele au intrat din nou în catalogul “1000 cele mai bune vinuri din lume”

23-02-2011
Albastrele obţine premii noi

15-10-2010
Vinul Chardonnay 2010 a obţinut diploma de gradul I pentru cel mai bun Tulburel

08-10-2010
Ziua Naţională a Vinului cu Acorex Wine

[Arhiva noutăţilor]
[ Abonare noutăţi ]
 

 



COMPANIA ACOREX WINE HOLDING SA A CONFIRMAT CALITATEA ÎNALTĂ ŞI SIGURANŢA PRODUSELOR SALE PRIN CERTIFICATUL ISO 22000:2005

 


Iso_certificate_1.jpg

 

Compania Acorex Wine Holding, prima dintre întreprinderile din R. Moldova, a primit Certificatul internaţional ISO 22000:2005, după ce a implimentat sistemul dat de management pentru siguranţa alimentului la toate nivelurile de producţie. Certificatul a fost acordat  de cunoscuta organizaţie internaţională din Marea Britanie „Aja Registrars Ltd”.

 

ISO 22000:2005 îi va permite companiei să  efectueze un control şi mai riguros al siguranţei produsului la toate etapele procesului de producţie şi să menţină calitatea vinurilor sale la cel mai înalt nivel.  Acest standard este integrat cu ISO 9001 şi presupune un schimb interactiv de informaţii la toate etapele de producere a vinurilor, efectuarea managementului sistemic al proceselor de producţie, îndeplinirea programului  de măsuri preventive obligatorii şi respectarea principiilor HACCP ( în engleză: Hazard Analysis and Critical Control Point – analiza riscurilor şi punctul critic de control).

 

HACCP reprezintă un sistem de organizare şi asigurare a securităţii de producere şi prelucrare a produselor alimentare pe parcursul întregului lanţ operaţional : de la materie primă şi ambalaj pînă la livrarea produsului către consumatorul final. Spre deosebire de alte sisteme de control al calităţii, care se bazează pe testarea periodică a materiei prime şi produsului finit, HACCP garantează un control permanent al întregului ciclu de producţie. În prezent, sistemul de certificare HACCP fie a devenit  (SUA, ţările UE), fie va deveni în viitorul apropiat (Europa Centrală şi de Est) o cerinţă legislativă obligatorie pentru întreprinderile industriei alimentare.

Obţinerea certificatului ISO 22000:2005 demonstrează corectitudinea strategiei alese de Acorex Wine Holding de a fi lider în ceea ce priveşte calitatea vinurilor, fapt confirmat  de numeroase medalii, câştigate în cadrul diverselor concursuri internaţionale.


 


Precedentă
Următoare

Copyright © 1995 - 2005 AWH
Informaţia juridică
Noutăţi | Vinuri | Tehnologii | Distribuitori | Realizări
Interesant despre vin | Forum | Despre companie | Contacte